ncc-nav-tan




Tanatori a Navàs
 

ncc-man-gmc-grup

Go to Google Street View

 


Rikke Nygaard Pedersen 
nygaard@ncc-arquitectura.com 
654 49 63 76 

Josep Cayuelas i Mateu 
cayuelas@ncc-arquitectura.com 
656 66 78 29 

Joan Claret i de la Luz 
claret@ncc-arquitectura.com 
639 60 61 55 
 

CAT

Reforma de local entre mitgeres en tanatori a Navas. La transició entre l’entorn aspre i industrial i l’interior se suavitza per mitja dels murs de tancament lateral. Aquests, conformes un espai propi del tanatori, enjardinat i protegit. Els murs van canviant, deixant passar la llum i vegetació, mentre abracen als usuaris de l’espai.

 

 

 

DK

Nyindretning af moderne kapel med sørgesale og fremvisningsrum i ældre fabrikslokale. Facaden åbnes mod udsigten over markerne og med beplantning skærmes for indblik. Ankomsten til bygningen er markeret med mørkegrå murstensmure, der distancerer funktionen fra de omkringliggende mindre fabrikker.

 

 

 

ENG

New use in older industrial building. Funeral facilities with rooms for mourning and for families to meet and remember. The façade is opened up to the view of fields and the use of plantation shields the interior. The access is marked with walls of dark grey brickwork, creating a distance to the rather bland surroundings and makes the access area part of the perceived space.